Växla från riktiga pengar till övningsläge

Från våra övningsspel sida, klicka på knappen "Växla till spel med riktiga pengar" lokaliserad i överkant utav din skärm.
Om du inte redan har registrerat som en spelare för spel med riktiga pengar, vänligen läs vår Registrera dig för spel med riktiga pengar instruktion.
Läget för spel med riktiga pengars huvudsida öppnar sig. Anslut eller starta ett spel för att börja spela.

Växla till övningsspel från spel med riktiga pengar

Från riktiga pengar läge spel sidan klickar på den röda "Växla till övningsspel" knappen. Den är lokaliserad i överkant av din skärm.
Övningsspels huvudsidan öppnar sig. Anslut eller Start för att börja spela.

Starta eller anslut till ett spel

Från huvudsidan enkelt välj vilket spel du vill spela.

Klicka på din favorit version utav spelet och börja spela. Spelmeny är tillgänglig i nederkant utav skärmen. Enkelt klicka på "spel" knappen och du kan välja mellan något av dom tillgängliga spelen.